Terugblik De Ondernemersgame

17/05/2019

Gister, op donderdag 16 mei 2019, vond De Ondernemersgame plaats; een interactief spel waar BKL leden, onder begeleiding van Lorraine Vesterink, leerden hoe zij hun eigen personeel op een nieuwe manier kunnen laten denken. Het was een succes! Karrar Al-Hasa'i van Koopjedeal is bekroond tot winnaar van de game. 

Betrokken ondernemers
Karrar Al-Hasa'i van Koopjedeal won De Ondernemersgame door zijn advies om zijn eigen medewerkers te motiveren en ondernemerschap te stimuleren. De pannelleden op de bank waren ondernemers Sandra ter Huurne van URETEK Benelux, Dennis Geerlings van Topfit en Dick Huitema van Délifrance Lelystad

Via deze weg danken we Lorraine Vesterink nogmaals voor haar enthousiaste, professionele begeleiding, MAC³PARK voor het ter beschikking stellen van de locatie en Puur op Smaak voor de catering.