Voor in de agenda: BKL Gala op 11 januari 2020

08/10/2019

De volgende editie van hét ondernemersfeest van Flevoland is op zaterdag 11 januari 2020. Net als voorgaande jaren, staat het BKL Gala ook dit keer weer volledig in het teken van de BKL Trofee en Award. “We vragen Lelystadse ondernemers om bedrijven waarvan zij vinden dat ze de Trofee of Award verdienen, aan ons voor te dragen”, vertelt Sandra Kamp, directeur Bedrijfskring Lelystad. Dit kan tot 18 oktober. Eind oktober worden de genomineerde bedrijven – drie per categorie – bekendgemaakt.

“Vorig jaar won Buitenplaats Suydersee de BKL Award en ging URETEK met de BKL Trofee naar huis. We zoeken nu naar waardige ‘opvolgers’.” – Sandra Kamp

NOMINEER!! BKL Trofee en Award
Elk jaar krijgen BKL leden de kans om bedrijven en ondernemingen voor te dragen aan de BKL Trofee & Award Commissie. “We zoeken naar Lelystadse bedrijven die zich onderscheiden door creativiteit, innovativiteit, (pioniers)mentaliteit en ondernemings- of handelsgeest”, legt Sandra Kamp uit. Leden hebben tot en met dinsdag 21 oktober om een bedrijf voor te dragen, dit kan door een e-mail inclusief motivatie te sturen naar h.blom@okkerse-schop.nl. Op de site staan de beoordelingscriteria voor beide prijzen.

Twee verschillende prijzen
De BKL Trofee is een juryprijs; uit de voordrachten van alle BKL leden kiest de BKL commissie eind oktober drie genomineerden. Deze drie bedrijven worden door de jury bezocht en beoordeeld op verschillende fronten. Hier komen juryrapporten uit voort, die op de website worden gepubliceerd. Tijdens het BKL Gala op 11 januari 2020 maakt de jury bekend welk bedrijf zij tot winnaar hebben bekroond.

“De BKL Award gaat naar een ‘kleiner’ bedrijf”, licht Sandra Kamp toe. “Zo zorgen we ervoor dat alle ondernemingen in de stad kans maken op deze mooie titel, ongeacht bedrijfsgrootte.” Ook voor de BKL Award is het aan de jury om drie bedrijven te nomineren. Wie uiteindelijk met de prijs naar huis gaat, beslissen de ondernemers op het gala zelf. Alle aanwezigen ontvangen hiervoor van tevoren een stempas.

Sponsoren
“Samen maken we het BKL Gala tot een succes”, licht Sandra Kamp toe. “Vandaar dat we de aangesloten ondernemers weer benaderen om te kijken of we een passend sponsorpakket kunnen aanbieden. Op de website zijn alle sponsorpakketten te vinden, neem je als ondernemer op uiterlijk 15 november een pakket af dan gaat jouw bedrijfsnaam mee op alle uitingen rondom het gala, denk aan de officiële uitnodiging, de banners naast het podium en op de website van Bedrijfskring Lelystad.”

De kaartverkoop van het BKL Gala gaat op 1 november van start.