BKL Gala

Op zaterdag 11 januari 2020 wordt hét ondernemersfeest van Lelystad georganiseerd: het BKL Gala 2020! En voor het zesde jaar op rij hebben we twee ondernemersprijzen te verdelen: de BKL Trofee voor de ondernemer van het jaar en voor bedrijven met maximaal 15 medewerkers in dienst is er de BKL Award. 

Sponsorpakketten
Met jouw bedrijfsnaam mee op alle uitingen van het BKL Gala 2020? Neem dan z.s.m. een sponsorpakket af! Bekijk alle sponsorpakketten hier

Benieuwd welke ondernemers al een sponsorpakket hebben afgenomen? Bekijk het overzicht online!

Kaartverkoop
Via dit event kun je jouw entreekaarten voor het BKL Gala 2020 bestellen. Als BKL lid heb je recht op twee gratis entreekaarten en senior leden kunnen één entreekaart bestellen. Extra kaarten zijn à 45,- per stuk te bestellen (max. 4).

Thema BKL Gala 2020: Double Fantasy
Het jaar 2020 (twintig twintig) bestaat uit dubbele cijfers. Dit is uniek! Ondernemers zijn fantasierijke mensen. Daarom gebruiken we de combinatie als metafoor voor het BKL Gala 2020: 'Double Fantasy'. Het is tevens de titel van een album van John Lennon waar zijn vrouw Yoko Ono over zei: “A dream, you dream alone is only a dream. A dream we dream together is reality.” Bedrijfskring Lelystad wil met deze titel voor haar leden een aanzet geven tot een fantasierijk en succesvol 2020. Het wordt op 11 januari 2020 een fantastisch en fantasierijk BKL Gala waarbij ondernemend Lelystad ontmoet, verbindt en vooral met elkaar feest! 

Dresscode: sparkle and shine.

Genomineerde bedrijven

BKL Trofee

BKL Award