Genomineerde bedrijven BKL Gala 2020 bekend

01/11/2019

Net als voorgaande edities, vindt ook het komende BKL Gala aan het begin van het jaar plaats; op zaterdag 11 januari barst hét ondernemersfeest van Lelystad los. Net als altijd staan de BKL Trofee en Award centraal. Welke bedrijven gaan er dit keer met de prijs vandoor? BKL leden hebben tot en met 22 oktober 2019 de tijd gehad om bedrijven voor te dragen en gebaseerd op deze voordrachten heeft de BKL Trofee & Award Commissie zojuist de genomineerde bedrijven bekendgemaakt: BModesto BV, DaklaPack BV en Las- en Konstruktiebedrijf Niekamp BV strijden om de BKL Trofee en Restaurant Grand Café Applaus, L.M.B. de Nieuwstad Lelystad BV en Fromm Santa maken kans op de BKL Award.

BKL Trofee
De BKL Trofee & Award Commissie heeft op basis van diverse voordrachten de drie ‘grote’ bedrijven - BModesto BV, DaklaPack BV en Las- en Konstruktiebedrijf Niekamp BV genomineerd. Hans Blom, die dit jaar voor het laatst zijn functie als voorzitter van de commissie vervult, licht toe: “We hebben er goed over nagedacht en staan als commissie volledig achter de genomineerde bedrijven. Het zijn stuk voor stuk prachtige ondernemingen die voldoen aan alle voorwaarden.” De BKL Trofee is een juryprijs, leden van Bedrijfskring Lelystad kunnen niet op hun ‘favoriet’ stemmen. “Wel kun je als lid laten weten welk van de drie bedrijven volgens jou moet winnen en waarom”, licht Sandra Kamp, directeur BKL, toe. “De jury baseert haar keuze op deze input en op de bedrijfsbezoeken die binnenkort plaatsvinden.”

Alle BKL leden hebben tot woensdag 8 januari 12.00 uur de tijd om hun input door te geven, dit kan door een e-mail te sturen naar h.blom@okkerse-schop.nl ter attentie van Hans Blom.

BKL Award
Restaurant Grand Café Applaus, L.M.B. de Nieuwstad Lelystad BV en Fromm Santa strijden om de BKL Award. Dit is een ledenprijs; wie van de drie genomineerden uiteindelijk tot winnaar wordt bekroond, bepalen de BKL leden op de avond van het gala. De genomineerde bedrijven worden tijdens het BKL Gala uitgebreid aan de zaal voorgesteld en al eerder zal er op de website over elk bedrijf meer informatie én een bedrijfsfilmpje te vinden zijn. Alle aanwezigen kunnen vervolgens tijdens het BKL Gala hun stem uitbrengen.

De kaartverkoop van het BKL Gala 2020 is vrijdagochtend 1 november van start gegaan.