Nieuws

 • Ondernemers Lenja Tol uit Lelystad en Liane Wolfert uit Swifterbant zijn genomineerd voor de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2019. Zij gaan ieder de strijd aan met 2 andere genomineerden uit hun categorie.

  lees meer
 • We gaan alweer richting de zomer. Wil je nog voor de zomervakantie iets te weten komen over jouw doelgroep? Dan is de tijd nu daar!  Op 13 juni verstuurt marktonderzoekbureau KiekendiefPerspectief namelijk weer een FlevoPanel Omnibus.

  lees meer
 • Uitzendorganisatie FlevoDirect Lelystad verhuist naar Stationsplein 184, recht tegenover het trein- en busstation. Sinds maandag 13 mei staan de deuren van FlevoDirect op deze toplocatie voor iedereen open.

  lees meer
 • Gister, op donderdag 16 mei 2019, vond De Ondernemersgame plaats; een interactief spel waar BKL leden, onder begeleiding van Lorraine Vesterink, leerden hoe zij hun eigen personeel op een nieuwe manier kunnen laten denken. Het was een succes! Karrar Al-Hasa'i van Koopjedeal is bekroond tot winnaar van de game. 

  lees meer
 • Op zondag 16 juni a.s. vindt de 35e editie van de Nationale Oldtimerdag op Het Ravelijn 1, te Lelystad plaats.  Het evenement heeft als locatie de Bataviaboulevard, gelegen tussen Batavia Stad Outlet Fashion en de Bataviahaven aan de oever van het Markermeer. Het VIP-paviljoen/restaurant ‘De Rede van Bataviahaven’ ligt in het hart van het opstelparcours. BKL leden zijn van harte uitgenodigd om die bijzondere dag als gast aanwezig te zijn, inclusief lunchbuffet. Met de parkeerkaart heb je vrij toegang naar de bewaakte VOC-parkeergarage.

  lees meer
 • Energieke Regio en het Energie Expertisecentrum Flevoland nodigen BKL leden van harte uit voor de informatie- en inspiratiebijeenkomst op dinsdag 4 juni 2019. Zij zijn er van overtuigd dat Lelystadse ondernemers met hun organisaties, veel kunnen bereiken op het gebied van verduurzaming. Maar waar moet je, als gebouweigenaar, beginnen? En welke financiële voordelen zijn te behalen? Via de bijeenkomst maak je op informele en inspirerende wijze kennis met Energieke Regio en het Energie Expertisecentrum Flevoland.

  lees meer
 • Vanaf vrijdag 17 mei zet Batavialand het scheepsmodel in de schijnwerpers: een collectie van zo’n 100 modellen is te bezichtigen en het modelbouwatelier geeft een kijkje in de keuken. Dat scheepsmodellen bouwen meer is dan een liefhebberij brengt de tentoonstelling Kleinscheeps uitgebreid in beeld. Sinds het begin van de vorige eeuw gebruiken wetenschappers het bouwen van modellen om kennis op te doen over scheepsconstructies. Deze wetenschappelijke modellen zijn veelal in hout en zonder versieringen.

  lees meer
 • Op donderdag 16 mei staat er weer een netwerkevent van Lelystad Network gepland. Ditmaal wordt er een leuke en informatieve bijeenkomst met 3-gangendiner georganiseerd bij Resto VanHarte (i.s.m. De Lelystadse Uitdaging en LelystadDoet).

  lees meer
 • Bedrijfskring Lelystad is er voor alle ondernemers in Lelystad, groot én klein. Om laatstgenoemde groep zo goed mogelijk te ondersteunen, willen we een meedenk-sessie organiseren. Een sessie waarin de ‘kleine’ ondernemers (denk aan zelfstandigen zonder personeel) kunnen aangeven wat ze nodig hebben van Bedrijfskring Lelystad.

  lees meer
 • Woensdag 1 mei 2019, dag van de arbeid, bracht Paul Tang, Europarlementariër namens de Partij van de Arbeid, een werkbezoek aan Flevoland en bezocht in dat kader Werkbedrijf Lelystad. Naast Paul Tang waren bij dit bezoek aanwezig Jop Fackeldey, gedeputeerde, Jaap van Gelder en Dieuwertje Zantingh, namens PvdA Flevoland, Jerzy Soetekouw, wethouder Almere en namens Werkbedrijf Lelystad Onno Vermooten en Sander Post.

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb