Nieuws

 • Onlangs was BKL te gast bij Only for Men in Lelystad, oftewel 'Het magazijn'. Het Magazijn is de grootste mannenmode outlet van Nederland. De winkel bevindt zich in Lelystad aan het Bataviaplein. Met een super locatie en een oppervlakte van ruim 1200 vierkante meter vind je hier alle herenmode die je als moderne man nodig hebt onder één dak.

  lees meer
 • Fullservice internetbureau Toomba uit Lelystad opende op 17 november 2017 het nieuwe kantoor. Het internetbureau heeft op 2 september 2017 zijn intrek genomen aan het pand op de Schans 18-02 in Lelystad.

  lees meer
 • Afgelopen woensdag heeft de Lelystadse Uitdaging 360 Lelystedelingen die geen ruimte hebben voor leuke extra’s, een Verwendag aangeboden. Ruim 35 bedrijven en organisaties hebben zich samen met vrijwilligers ingezet om deze inwoners een leuke, zorgeloze en ontspannen dag te bezorgen.

  lees meer
 • Heb je een dringende onderzoeksvraag, maar geen behoefte aan een groot marktonderzoek? Of heb je slechts een paar vragen en niet het budget voor een volledig onderzoek? Dan biedt KiekendiefPerspectief uitkomst met de FlevoPanel Omnibus!

  lees meer
 • Heeft jouw bedrijf Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap hoog in het vaandel staan? Of krijgt jouw vereniging of stichting niet alle klussen geklaard? Op de Beursvloer 2017 komt vraag en aanbod bij elkaar. Het doel? Zoveel mogelijk matches te maken. Doe jij ook mee?

  lees meer
 • De Peiling Ondernemersklimaat (POK) wordt verlengd tot 20 november. Hiermee hopen de gemeente Lelystad en de Bedrijfskring Lelystad dat meer ondernemers hun mening geven over het lokale ondernemersklimaat. De respons op de enquête is, zo stellen zij, tot nu toe te mager om een goed beeld te kunnen vormen.

  lees meer
 • Aankomende donderdag organiseren we bij Only for Men het maandelijkse BKL Meeting Point. Vanaf 17.00 uur zijn alle gasten welkom bij Museumweg 10 te Lelystad. Het volledige programma vind je hieronder.

  lees meer
 • Op 24 november vindt de Service Logistics Summit 2017 plaats. En omdat deze editie zoveel raakvlakken heeft met de ontwikkelingen die in Lelystad plaatsvinden op Lelystad Airport (Businesspark) en Flevokust Haven, nemen SLF, LAB en de gemeente de kosten voor deelname van de BKL ondernemers en andere Lelystadse ondernemers op zich (€ 295,- pp).

  lees meer
 • Het georganiseerd bedrijfsleven van Flevoland brengt nogmaals het belang van tijdige opening van het vliegveld onder de aandacht. Dit doen zij door een ingezonden brief aan alle colleges van B&W van gemeenten Lelystad, Dronten, Zeewolde, Noordoost polder, Urk en Almere.

  lees meer
 • Hogeschool Windesheim Flevoland organiseert donderdag 7 december een nieuwe editie van het Comakership Meetingpoint. Tijdens het evenement brengt de hogeschool organisaties en studenten met elkaar in contact voor het uitvoeren van Comakerships (praktijkopdrachten). Bedrijven en instellingen worden van harte uitgenodigd deel te nemen en hun opdrachten aan studenten voor te leggen.

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb