Nieuws

 • De Bedrijfskring Lelystad en internetbedrijf BreedLink slaan de handen ineen om op korte termijn snel internet te realiseren op de Lelystadse bedrijventerreinen. Veel van de leden van de Bedrijfskring kampen met een trage internetverbinding. Irene Medema, directeur van de BKL: “Ons streven is om voor onze leden alle voorwaarden te scheppen om het maximale uit hun bedrijf te halen. Daar hoort een betaalbare, snelle en betrouwbare internetverbinding bij.”

  lees meer
 • NAUPAR | nautische partners zoekt een allround marketingcommunicatie specialist. Het ambitieuze team zoekt de expertise van een specialist zodat ze het bedrijf verder in de markt kunnen zetten. Kan jij goed strategisch schakelen, ben je visueel sterk en kun je mooie concepten over de bühne brengen? Dan gaat NAUPAR graag met je in gesprek. 

  lees meer
 • We spreken Nathalie Noteboom, eigenaresse van Noteboom 4 Woman; een populaire fashionwinkel die al sinds 2004 bestaat en inmiddels is uitgegroeid tot een grote winkel in de Kroonpassage. “We hebben een trouwe klantenkring in Lelystad”, vertelt Nathalie. Ook is Nathalie al van begin af aan lid van de Bedrijfskring. “Bij de oprichting van de winkel wilde ik meteen lid worden”, legt ze uit. “Ik zag er absoluut de meerwaarde van in, je wisselt kennis en ervaringen met elkaar uit en kunt elkaar inspireren.”

  lees meer
 • Gemeente Lelystad heeft op dinsdag 4 juli een Aankondiging van Opdracht gepubliceerd inzake de aanbesteding “Schoonmaakdiensten en Glasbewassing”. Deze Aankondiging van Opdracht en de bijbehorende aanbestedingsdocumenten worden op TenderNed gepubliceerd. Het TenderNedkenmerk van deze aanbesteding is 145217.

  lees meer
 • Dat de zzp'er een belangrijke rol in onze economie is, is al enige tijd bekend. En de verwachting is dat die trend zich de komende jaren ook verder zal doorzetten. Steeds meer bedrijven ontdekken dat deze zelfstandige professionals door hun flexibiliteit en kennis van grote toegevoegde waarde kunnen zijn. Een zzp’er heeft als onafhankelijke partij een verfrissende blik op innovatie en geeft daarnaast een bedrijf de ruimte om zich op specifieke projecten te focussen. Er ontstaan nieuwe vormen van samenwerken en ondernemen. En de zzp’er speelt hierbij een belangrijke rol.

  lees meer
 • Werkbedrijf Lelystad (WBL) en het Praktijkonderwijs van Eduvier, de Steiger, werken nauw samen bij het vinden van banen voor leerlingen die klaar zijn met school en inwoners die in aanmerking komen voor de Banenafspraak. Dit is een landelijke afspraak tussen werkgevers, vakbonden en overheid om extra banen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking.

  lees meer
 • Tijdens de Algemene Leden Vergadering op 29 juni 2017 nam voorzitter Andries Greiner afscheid van de Bedrijfskring Lelystad. Dit had hij eerder, op het BKL Gala in januari, al aangekondigd. “Na zes jaar wordt het tijd voor een ander”, zei hij toen mooi. Dirk Jan Verdoorn zal hem opvolgen. 

  lees meer
 • In gemeente Lelystad zullen de huidige 3 scholengemeenschappen, nu nog gehuisvest op 3 verschillende locaties, worden samengevoegd op één nieuwe locatie. De huisvesting zal plaats moeten bieden aan 3.500 - 4.000 leerlingen en alle niveaus van het voortgezet onderwijs.

  lees meer
 • Op woensdag 21 juni vond onder zeer zonnige omstandigheden de BKL en JCI Haringparty plaats. Vanaf 16.30 uur wandelden circa 150 Lelystadse ondernemers het restaurant de Vier Engelen binnen. Toen iedereen voorzien was van een welkomstdrankje, startte de veiling van het vaatje haring. Vlak voor sluiting van de veiling werd het tot op dat moment opgehaalde bedrag verdubbeld door het laatste gezamenlijke bod van Ready for Living, AH Voorhof en Gorter Vastgoed. Zij mogen zich de blije eigenaren van het eerste vaatje haring noemen! Hiermee is de opbrengst van de veiling op het prachtige € 8.000 gekomen.

  lees meer
 • Op donderdag 15 juni 2017 vond de jaarlijkse BKL Golf Cup plaats. Ook deze keer stroomden de aanmeldingen al maanden van tevoren binnen. Ondernemend Lelystad had er zin in! “De Golf Cup is altijd al populair geweest, maar dit keer is het record absoluut gebroken”, licht Irene Medema, directeur van de BKL, toe. “Er stonden die middag maar liefst 68 ondernemers op de golfbaan!”

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb