Nieuws

 • De SGL is op zoek naar stageplaatsen voor ongeveer 15 tot 20 leerlingen in het komende schooljaar. Deze leerlingen komen verdeeld over het jaar vier keer een dag in het bedrijf meekijken waarbij ze onderzoeksvragen mee krijgen.

  lees meer
 • Op 22 en 23 september aanstaande wordt in Lelystad de Samenloop Voor Hoop georganiseerd. De Samenloop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daarbij wisselen teamleden elkaar af op een concours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Als bestuurslid van het Inloophuis Passie loopt Johan Tijink ook mee. Hij nodigt BKL leden uit om samen deel te nemen aan deze Samenloop Voor Hoop.

  lees meer
 • Vanaf vandaag maken we het voor BKL leden mogelijk om met een speciaal 'lid van de BKL'-logo én bijpassende e-mailhandtekening te laten zien dat ze lid van de BKL zijn. Het logo kan op de website geplaatst worden en de e-mailhandtekening, als vanzelfsprekend, in de e-mail.

  lees meer
 • Sinds 1 juli 2018 heeft Multicopy Lelystad/Almere een nieuwe eigenaar. Bedrijfsleider en commercieel manager Vincent Speur heeft de twee succesvolle vestigingen overgenomen van Peter en Erika Moes.

  lees meer
 • Kam & Bronotte Makelaars is supertrots dat ze ook dit jaar weer zijn opgenomen in de jaarlijkse Vastgoed Top 100 van de woningmakelaardij. Van alle makelaars in héél Nederland (ruim 9.000) staan ze op de 69e positie! Deze rangschikking is gebaseerd op daadwerkelijke verkooptransacties (bron FUNDA).

  lees meer
 • We hadden op woensdag 27 juni een geslaagde en interactieve Algemene Leden Vergadering bij één van onze leden: restaurant Next. Een deel van de vergadering is gebruikt om samen met de aanwezige BKL leden na te denken over de invulling van onze drie aandachtsgebieden: kennis, belangenbehartigen en netwerken. Dit leverde veel interactie en leuke ideeën op.

  lees meer
 • Het ISDN-netwerk stopt met ingang van 1 september 2019. Tijdens de BKL bedrijfsbezoeken heeft BKL lid Galaxy opgemerkt dat deze ontwikkeling leeft onder de leden en er nog gezocht wordt naar een goed alternatief. Met dit in gedachten heeft Galaxy exclusief voor leden van de BKL een Blijf Bereikbaar pakket samengesteld, om de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken. Het Blijf Bereikbaar pakket bevat een moderne telefonie oplossing die bestaat uit:

  lees meer
 • Per 1 september 2018 zal directeur/bestuurder Hans Maris Batavialand verlaten om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Dit heeft hij de Raad van Toezicht laten weten. Maris is in januari 2011 gestart op de Bataviawerf en onder zijn leiding heeft de werf zich ontwikkeld tot een financieel gezonde organisatie die de afgelopen jaren steeds meer bezoekers wist te trekken.

  lees meer
 • Gisteravond bezochten we samen met circa 70 personen de PI Lelystad. "We hebben de aanwezigen laten zien wat er zich achter de hoge muren van de gevangenis afspeelt en hoe we ons inzetten om de gedetineerden zo goed als mogelijk de regie op hun leven terug te laten pakken op een positieve wijze", aldus Obe Veldman, directeur PI Lelystad. 

  lees meer
 • Heb je een dringende onderzoeksvraag, maar geen behoefte aan een groot marktonderzoek? Of heb je slechts een paar vragen en niet het budget voor een volledig onderzoek? Dan biedt KiekendiefPerspectief uitkomst met de FlevoPanel Omnibus! Je kunt hiermee bijvoorbeeld een vraag stellen over een actueel onderwerp, nagaan wat de naamsbekendheid en de bekendheid van jullie activiteiten is (en deze verder vergroten), wat men belangrijk vindt, wat men van een bepaald nieuw idee vindt, hoeveel behoefte er aan is, prijsbepaling, wat de doelgroep is en hoe die te bereiken.

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb