Nieuws

 • De gemeente Lelystad heeft 4.450 m2 grond verkocht aan Van Peperzeel. Wethouder economische zaken Jop Fackeldey en algemeen directeur Johan van Peperzeel ondertekenden de koopovereenkomst in de buitenlucht met uitzicht op de grond waar de uitbreiding van Van Peperzeel gaat plaatsvinden.

  lees meer
 • Zestig studenten officemanagement associate degree van Windesheim Flevoland namen maandag 5 februari de bedrijfsprocessen bij Heynen Systems aan de Staalstraat in Lelystad onder de loep. ‘Ik wil graag de nieuwe generatie managers laten ervaren hoe leuk het is om een product te maken. Om daar betrokken bij te zijn’, zegt directeur Chris Heynen.

  lees meer
 • Alleswerkt.nu, BKL lid en gevestigd in het Mac3park aan de Bronsweg te Lelystad, is op 1 september 2017 verhuisd naar een groter kantoor binnen het huidige gebouw. Met het verhuizen naar een ander kantoor zijn ook de activiteiten veranderd. Vanaf september gaat Alleswerkt verder als LETSGO4LEDS.

  lees meer
 • Op 5 februari 2018 overhandigde voorzitter Cees Okkerse van “Lelystad Airport Moet Door” aan Minister Cora van Nieuwenhuizen een manifest van het bedrijfsleven dat de Minister oproept om in het belang van de Mainport Schiphol alles te doen wat in haar vermogen ligt om de opening van Lelystad Airport in april 2019 te bevorderen.

  lees meer
 • Tom Lansink, voorzitter van de Flevopenningen zegt: “De Ravelijn en dan in het bijzonder de locatie waar voorheen de Flevomeer Bibliotheek en de gemeente Zeewolde waren gehuisvest, is een uitstekende plek voor ons jaarlijkse ondernemersgala. We rekenen ook dit op zo’n 450 gasten die naar Zeewolde komen om de uitreiking van de Flevopenningen bij te wonen. We hebben er alle vertrouwen in dat dit prestigieuze evenement wederom een groot succes zal worden.”

  lees meer
 • Het aantal elektrische auto's is in Nederland nog beperkt. Maar daar komt verandering in. Steeds meer merken komen met veelbelovende elektrische auto's op de markt. En steeds meer bedrijven/berijders overwegen de overstap te maken naar een elektrische auto. Een van de doelstellingen hierbij is het rijden van schonere kilometers. Speciaal voor BKL leden heeft LeaseMatch een actie. 

  lees meer
 • Het beleid van Gemeente Lelystad is gericht op het bevorderen van de duurzame leefomgeving. Duurzaam inkopen is een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap waarbij People, Planet en Profit met elkaar in balans zijn. Gemeente Lelystad heeft op donderdag 8 december 2016 haar handtekening gezet onder het Manifest Maatschappelijk Verantwoord Inkopen.

  lees meer
 • Heb je een dringende onderzoeksvraag, maar geen behoefte aan een groot marktonderzoek? Of heb je slechts een paar vragen en niet het budget voor een volledig onderzoek? Dan biedt KiekendiefPerspectief uitkomst met de FlevoPanel Omnibus!

  lees meer
 • Per 1 januari 2018 hebben Sanne van Ommen en Thirza Kluen, eigenaren van communicatiebureau fresh focus in Lelystad, IPPYS woondeco overgenomen. De twee ondernemers werken al jarenlang samen en delen naast hun passie voor de creatieve communicatie, ook hun passie voor mooie spullen. BKL leden shoppen met 10% korting op de website van IPPYS. Kortingscode BKL18IP. 

  lees meer
 • Yvonne Winter organiseert jaarlijks De Lelystadse Hippiemarkt. Dit is een gezellige markt, gelegen aan Bataviastad, met 150 kramen (fashion, woonaccessoires, beauty en health, foodtrucks etc.). Op 6, 7 en 8 juli 2018 vindt de derde edtie plaats. Lelystadse ondernemers kunnen via De Lelystadse Hippiemarkt het goede doel Het Vergeten Kind sponsoren.

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb